Понеділок, 20 Травня, 2024
ГоловнаНовиниУ Генштабі повідомили про чергову атаку на Одеську область та ситуацію на...

У Генштабі повідомили про чергову атаку на Одеську область та ситуацію на фронті на ранок 8 вересня

Этот материал также доступен на русском языке
У ніч на 8 вересня росіяни вкотре запустили по Одещині 20 дронів-камікадзе. ППО знищила 16 із них.

Окупанти запускали БпЛА з території РФ (Приморсько-Ахтарськ) та з тимчасово окупованого Криму (мис Чауда). Загалом було зафіксовано пуски 20 “шахедів” у напрямку Одеської області.

Внаслідок роботи ППО знищено 16 “Shahed-136/131” у межах Одеської та Миколаївської областей.

Також під ранок окупанти вдарили ракетами по Сумах та Запоріжжі.

Що відбувається на фронті сьогодні, 8 вересня?

Минулої доби сталося 39 бойових зіткнень.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник завдав авіаційних ударів у районах Попівки, Сального Чернігівської області, Сум, Грабовського, Старикового Сумської області, Гранового Харківської області. Артилерійським та мінометним обстрілам зазнали понад 25 населених пунктів.

На Куп’янському напрямі сили оборони відбили атаки противника в районі Сіньківки. Артилерійські та мінометні обстріли зазнали понад 15 населених пунктів.

На Лиманському напрямку наші захисники відбили атаки противника в районі Новоєгорівки Луганської області. Ворог завдав авіаційних ударів біля Білогорівки Луганської області, на захід від Діброви, Спірного Донецької області. , Білогорівка Луганської області та Верхньокам’янське, Веселе, Спірне, Роздолівка, Ямполівка Донецької області.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили атаки противника в районах Оріхово-Василівки, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

Ворог завдав авіаційного удару неподалік Майорська Донецької області. Артилерійським та мінометним обстрілам зазнали понад 15 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку противник невдало атакував у районах Кераміка та Авдіївки Донецької області.

Завдав авіаційного удару поблизу Авдіївки. Артилерійським та мінометним обстрілам зазнали понад 10 населених пунктів.

На Мар’їнському напрямі Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ у районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області.

Так, минулої доби тут наші воїни відбили більше 10 атак ворога. Противник завдав авіаційного удару в районі Красногорівки.

На Шахтарському напрямку Сили оборони відбили атаки противника в районі на південь від Пречистівки.

Ворог завдав авіаційного удару у Урожайного. Артилерійські та мінометні обстріли зазнали близько 10 населених пунктів, серед яких Водяне, Вугледар, Пречистівка, Золота Нива, Урожайне Донецької області.

На Запорізькому напрямку противник завдав авіаційних ударів у районах Малої Токмачки, Золотої Ниви, Роботиного, Новоданилівки та Омельника Запорізької області.

Артилерійським та мінометним обстрілам зазнали понад 20 населених пунктів, серед яких Ольговське, Гуляйполе, Левадне, Мала Токмачка, П’ятихатки, Роботине, Кам’янське Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог завдав авіаційного удару неподалік Козацького.

Артилерійські та мінометні обстріли зазнали Антонівка, Херсон, Велике, Томіна Балка Херсонської області.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні