Інгредієнти:
- Кефір – 1 склянка
- Цукор – 1 склянка
- Борошно – 1-1,5 склянки
- Яйця – 2 шт.
- Рослинна олія – 50 мл.
- Сода – 1 чайна ложка
- Яблука – 2-3 шт.
Приготування:
- Змішаємо в мисці яйця та цукор. Можна використовувати міксер, а можна звичайний віночок.
- В яєчну масу додаємо кефір із содою, олію. Все ретельно перемішуємо.
- Завершальний акорд приготування тіста для пирога – додавання борошна. Тісто повинно вийти з консистенцією густої сметани.
- Готове тісто викладаємо у змащену олією форму. А зверху викладаємо нарізані часточками яблука.
- Випікаємо пиріг у духовці 40 хвилин за температури 170-180 градусів.