Які ж хитрощі допоможуть врятувати пересолений суп?
Отже, впоратися із проблемою досить легко та просто.
Досвідчені господині радять увести в суп картоплю.
Раніше ми розповідали, як приготувати заправку для супу.
Виберіть картоплю середнього чи великого розміру, очистіть її, розріжте у разі потреби на дві частини та введіть у суп.
Спробуйте страву, якщо кількість солі зменшилася, можете сміливо діставати картоплю. Якщо ж ні, додайте ще одну бульбу.
Ефективно справляється із зайвою сіллю рис. Потрібно знайти чистий мішечок невеликого розміру із натуральної тканини, можна використовувати марлю. Заповнюємо мішечок жменею рису і відправляємо в каструлю. Рис швидко забере надлишки солі і вам не доведеться червоніти за пересолений суп.