Інгредієнти:
- сало (краще підчеревок або з прошарком м’яса) – 500 г;
- сіль – 2,5 столові ложки;
- перець червоний мелений – до смаку;
- перець чорний мелений – до смаку;
- часник – 4 зубчики;
- лавровий лист – 5 шт.
Приготування:
- Вимити сало та обсушити його паперовим рушником.
- Посолити, поперчити, зробити в салі отвори ножем, часникові часточки акуратно помістити в ці отвори.
- Сало відправити у звичайний пакетик. До нього додати лавровий лист. Щільно зав’язати пакет.
- Помістити пакет із салом у каструлю, налити воду та поставити на плиту. Температура води під час приготування має становити 90-95 градусів. Варити протягом двох годин.
- Дістати сало з води, дати йому охолонути, нарізати тонкими часточками та подавати до столу.