Найголовніше питання, яке цікавить багатьох – чи потрібно додавати соду під час приготування сирників.
Виявляється, сода просто необхідна, якщо сир кислуватий і жирний.
Сода піднімає сирники, робить їх пишними, а також нейтралізує кислоту, а ще сприяє загущенню вологого продукту.
Чергове питання – чи потрібно гасити соду чи ні. Гасіння соди дозволяє уникнути неприємного присмаку, особливо якщо переборщили з содою. Але досвідчені господині вважають, що якщо кислий і м’який сир, то соду можна не гасити.
Отже, якщо ви хочете приготувати пишні сирники, то на 400 г сиру вам знадобляться: 3 столові ложки цукру, 2 щіпки солі, 2 щіпки соди, 4-5 столових ложки борошна та олія для смаження.
Раніше ми розповідали, чи потрібно додавати яйця в сирники.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…