Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яНазвано звичайні продукти, які допоможуть знизити рівень холестерину в крові

Названо звичайні продукти, які допоможуть знизити рівень холестерину в крові

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо правильно збалансувати своє меню, можна на 10% знизити рівень холестерину в крові. Важливо вживати продукти, які цьому сприяють.

Броколлі та шпинат

Ці овочі містять велику кількість клітковини, яка перешкоджає засвоєнню шкідливого холестерину та сприяє його виведенню. Брокколі та шпинат очищають наші артерії та судини від холестеринових скупчень.

Гриби гливи

Завдяки вмісту у гливи речовини ловастину, вживання цих грибів перешкоджає утворенню холестеринових бляшок. А ще, гливи сприяють виведенню важких металів з організму.

Гречка

Гречка містить залізо, фосфор, калій, цинк та йод, що просто необхідно для роботи щитоподібної залози. А з атеросклеротичними бляшками допомагає боротися лецитин, який є у гречці.

Яблука

Яблука допомагають нормалізувати рівень цукру у крові. А вживання кількох яблук на день позбавить організм токсинів, покращить травлення і зміцнить стінки судин.

Горіхи

Горіхи містять багато жирів, які, незважаючи на їхню калорійність, є дуже корисними для судин. Вони запобігають всмоктуванню поганого холестерину.

Часник

У часнику міститься велика кількість пектину, магнію та флавоноїдів. Якщо регулярно вводити його в раціон, то можна покращити кровообіг, захистити організм від вірусів та бактерій, та й знизити рівень холестерину в крові.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, який чай знижує поганий холестерин.

Нове на сайті