Якщо ви хочете, щоб сало вийшло ніжним, смачним, а найголовніше м’яким – вам знадобиться звичайнісінький інгредієнт, який є на кожній кухні і бігти за ним у магазин спеціально не потрібно.
І це – цукор.
Не бійтеся, сало не буде солодким, цукор додасть йому родзинки та неповторного смаку. Потрібно його зовсім трохи – на 500 г сала достатньо взяти 1 столову ложку цукру.
Солі знадобиться 200 г, часнику – 5-6 зубчиків, лаврового листка – 1 шт., перець – до смаку. Усі сухі складники потрібно перемішати та нанести на сало, попередньо нарізане на невеликі порції.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чи може сало нашкодити здоров’ю.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…