Інгредієнти:
- кабачки – 1,5 кг,
- помідори – 700 г,
- часник – 1 головка,
- сіль – 1,5 столової ложки,
- цукор – 4 столові ложки,
- олія – 100 мл,
- оцет 9% – 3 столові ложки,
- перець – за смаком.
Приготування:
- Помідори нарізати та подрібнити у блендері або пропустити через м’ясорубку.
- Отриману масу перелити в каструлю, додати сіль, цукор та олію.
- Через прес пропустити часник і додати до помідорів.
- Довести соус до кипіння і додати нарізані кільцями кабачки.
- Варити овочі під кришкою на маленькому вогні 20-25 хвилин.
- Додати в овочі оцет і залишити на кілька хвилин.
- Кабачки в соусі розкласти по стерилізованих банках і герметично закрутити.
- Банки перевернути вниз кришкою, накрити рушником і залишити на добу.