Багато хто часто задається питанням – чи потрібно додавати у сирники яйця. Відповідь знають лише досвідчені господині, які вже набили руку та пройшли шлях помилок та проб.
Раніше ми ділилися рецептом сирників, які завжди виходять ідеальними.
Досвідчені кулінари вважають, що цей компонент зайвий. Але найчастіше саме яйце використовується для того, щоб сирники не розвалилися на сковороді під час смаження.
Але не варто додавати все яйце. Достатньо обмежитися жовтком.
На 350-400 г сиру достатньо взяти всього один жовток.
Також можна готувати сирники без яєць. Не варто забувати про скріплюючий компонент. У цій якості підійде банан, манка, вівсянка, рисове або пшеничне борошно.
Головне не перебрати з цими продуктами і тоді ваші сирники вийдуть просто ідеальними і на смак, і на вигляд.
Якщо готуєте суші вперше або ліньки витрачати час на їх приготування — скористайтеся найпростішим рецептом.…
Тарифи в Україні зростають. Чи варто чекати на підвищення тарифу на газ у липні. Розповідаємо,…
Кількість відключень світла зміниться в гірший бік. Експерти розповіли, до чого готуватись.
Частина громадян може отримати фінансову підтримку міжнародної організації. Для цього потрібно встигнути зареєструватись.
Цифри у платіжках українців продовжують зростати. Тепер частині громадян доведеться платити ще за одну комунальну…
Російські війська не припиняють обстріл мирного населення і намагаються прорвати оборону наших військ на фронті.