Новини

Секретний рецепт розумних господинь: як приготувати смачну та густу підливу – ви будете у захваті

Хорошою заміною борошна може бути крохмаль. Він досить добре показує себе у роботі з соусами та підливою. 1 столову ложку продукту розчиняють у 200 мл води та добре розмішують, після чого субстанцію вводять поступово.

Раніше ми розповідали, для чого при приготуванні м’ясної підливи додають чай.

Добре загущує підливу і суха гірчиця. А ще вона надає легкої пікантності. Для приготування соусу достатньо буде ввести 1-2 ложки порошку.

Сухий компонент потрібно ретельно розмішувати, щоб не було грудочок.

Допоможе зробити підливу густішою і сметана. Її у невеликій кількості вводять, коли соус майже готовий і трохи уварюють.

Якщо ви любите традиційний смак підливи з борошном, то вам знадобляться 60 г борошна  на 0,5 л бульйону або гарячої води.

Для того щоб надати підливі золотистого кольору і приємного смаку, можна попередньо підсмажити борошно на сухій сковороді до карамельного кольору і тільки потім вводити у підливу.

Новое на сайте

  • Новини

Грози та інші кліматичні події: синоптики попереджають про аномальну погоду влітку

Метеоролог попереджає, що проведені розрахунки для кожного місяця і для сезону загалом, вказують на прогнозовані…

18/05/2024 10:28
  • Новини

Благодійний фонд пропонує продуктову допомогу – як подати на неї заявку

Багато представників бізнесу допомагають українцям, які опинилися в скрутному становищі через війну. Допомога надається у…

18/05/2024 09:25
  • Гроші

Відкрито реєстрацію на отримання двох видів фінансової допомоги – як подати заявку

Триває підтримка українців у важкий воєнний час. Допомога надається у формі грошових виплат. Розповідаємо в…

18/05/2024 08:35
  • Новини

Пенсіонерам почали повертати гроші: Пенсійний фонд визнав помилку (відео)

Несподівана історія – Пенсійний фонд визнав свою помилку і почав повертати гроші пенсіонерам і робити…

18/05/2024 07:29
  • Новини

Свята та народні прикмети 18 травня – чому цього дня обов’язково печуть вівсяне печиво

18 травня в Україні відзначають День науки. Православні вшановують пам'ять мученика Феодота Анкірського і семи…

18/05/2024 06:27
  • Новини

Весь секрет у тісті: оладки вийдуть пишні та високі – ось як готують їх досвідчені господині

Оладки - це улюблена страва для сніданку, але не у всіх господинь виходить приготувати пишні…

18/05/2024 05:31