П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяОригінальні трикутні млинці з м'ясом - смачніше ви точно не куштували

Оригінальні трикутні млинці з м’ясом – смачніше ви точно не куштували

Этот материал также доступен на русском языке
Хоча ці млинці вважаються стравою української кухні, вони не типові для неї через використання сирого фаршу. Швидше, це страва татарської кухні та ближче до татарських чебуреків. Але головне, що млинці виходять смачними та соковитими.

Інгредієнти:

молоко – 200 мл

вода – 150 мл,

яйце куряче – 2 шт.,

цукор – 2 чайні ложки,

сіль – 0,5 чайної ложки,

борошно – 1 склянка (200 мл),

олія рослинна – 2 столові ложки,

фарш свинячий – 300 г,

цибуля ріпчаста (у фарш) – 1-2 шт.

Приготування:

  1. Збити яйця. Додати воду, молоко та цукор, добре перемішати або збити. В останню чергу додати борошно та олію, збити. Тісто має бути рідким.
  2. Посмажити млинці на розігрітій сковороді. Перед смаженням першого млинця сковороду потрібно змастити. Надалі змащувати не потрібно, тому що до складу тіста входить олія.
  3. Цибулю дрібно нарізати у фарш. Щоб фарш був соковитішим, треба додати багато цибулі.
  4. У фарш додати, цибулю, сіль, перець і холодну воду, добре перемішати. Фарш не повинен бути густим і повинен легко намазуватись на млинці.
  5. Млинці розрізати навпіл і на кожну половину намазати фарш. Загорнути краї млинців так, щоб вийшов трикутник. А можна викласти фарш тільки на третину половини млинця товстішим шаром і потім скласти трикутником.
  6. Готові млинці або одразу посмажити на невеликому вогні, або відправити в морозилку. При потребі діставати з морозилки і смажити, не розморожуючи, на невеликому вогні.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як спекти мереживні млинці.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні