Головна хитрість полягає в тому, що молоко для замішування тіста на млинці не знадобиться. Його замінюють іншим інгредієнтом.
Раніше ми розповідали, як приготувати рецепти млинці на дріжджах.
І йдеться про воду, в якій варилися макарони.
Після варіння макаронів не виливайте рідину в раковину, краще перелийте її у відповідний посуд і відправте в холодильник і бажано на ніч. А вже вранці на основі відвару можна приготувати чудові млинці.
Для приготування млинців на макаронному відварі нам знадобляться:
Всі ці інгредієнти потрібно з’єднати за допомогою віночка, щоб не було грудочок і смажити на сковороді, чим менше ви наллєте тіста, тим тоншими будуть млинці.
Не бійтеся, що можуть порватися. Завдяки крохмалю, що виділяється у воду при варінні макаронних виробів, вони будуть еластичними, мереживними та дуже смачними.
Чи треба очікувати геомагнітних хвилювань цього дня?
Як часто корисні поради наших бабусь, мам, сусідів виявляються незамінною паличкою-виручалочкою і у побутових справах,…
Ми не завжди можемо зрозуміти, що рівень холестерину підвищився. Цей процес може роками протікати непомітно,…
Вважається, що печериці, вирощені промисловим способом, абсолютно нешкідливі і їх можна їсти навіть сирими.
З віком або за наявності деяких захворювань людина може страждати від запаморочення, хитки ходи. Зрозуміло,…
Коли немає бажання займатися випічкою, а смачненького хочеться, цей рецепт буде якраз: швидко, просто, а…