Насамперед варто відзначити, що сало – це звичайний шар жиру, в якому містяться вітаміни, поліненасичені жирні кислоти, антиоксиданти та селен.
Сало допомагає зміцнювати імунітет, протистояти раковим захворюванням, захищати судини від атеросклерозу, покращити обмін речовин і також має гарні жовчогінні властивості. Але не все сало однаково корисно.
У їжу ми вживаємо сире солоне, копчене, варене та смажене сало. Так ось, найкориснішим вважається звичайне сире солоне сало – після посолу воно практично не втрачає своїх корисних властивостей.
А ось варене сало при варінні втрачає свої корисні речовини і залишається просто смачним. Найшкідливіше копчене та смажене сало. Просто при копченні та смаженні у салі утворюються канцерогени, які дуже шкідливі для нашого здоров’я. Зловживаючи таким салом, можна “заробити” проблеми з печінкою, підшлунковою, жовчним міхурем.
Не все однозначно і із сирим солоним салом.
Медики не рекомендують його вживати, якщо є:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому пенсіонерам не можна сало.
Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.