Виявляється, чорний чай допомагає приготувати м’який продукт, який сподобається кожному. Причому маринувати в такий спосіб можна як свинину, баранину, так й інші види м’яса.
Чай робить м’ясну страву не тільки м’якою та ніжною, але й наповнює її гідними смаковими якостями.
Раніше ми розповідали, яке м’ясо найкорисніше для організму.
Але щоб блюдо з м’яса вийшло незвичайним, потрібно правильно використовувати чай.
Досвідчені кухарі радять вибирати класичний чорний чай та заварювати його звичним чином у чайнику. Варто додати цукор і кілька часточок лимона, щоб маринад вийшов ще якіснішим.
Потрібно почекати, поки напій охолоне, а потім акуратно залити наперед підготовлене м’ясо. У маринад за бажанням можна додати ще лимонний сік, а також прянощі.
Час дії – 30 хвилин.
Такий маринад підходить не тільки для шашлику, але і для приготування м’яса для будь-якого гарніру – каші, картопляного пюре.
Спочатку потрібно обсмажити цибулю, а потім шматочки м’яса. Як тільки на м’ясі з’явиться коричнева скоринка, можна буде ввести в сковороду чай, у якому маринувався продукт та тушкувати страву до повної готовності.
Така оригінальна підлива точно сподобається вашим домочадцям.
Кожна господиня хоч раз, але думала, як часто потрібно міняти постільну білизну. Хтось робить це…
Погода в неділю, 5 травня, у деяких регіонах уже не буде такою безхмарною. Синоптики очікують…
У травні 2024 року потужні магнітні бурі припадуть на початок місяця. Чи варто очікувати небезпеки…
За всієї популярності посуду з тефлоновим покриттям, чавунні пательні все ще популярні на наших кухнях.…
У світі кулінарії інструменти відіграють ключову роль у досягненні ідеальних результатів. Серед них міксери займають…
Українці, які помітили незадовільну якість житлово-комунальних послуг, мають право на це поскаржитися. Про те як…