П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКотлети будуть просто тануть у роті: ця хитрість здивує навіть досвідчених господинь

Котлети будуть просто тануть у роті: ця хитрість здивує навіть досвідчених господинь

Этот материал также доступен на русском языке
Всього один інгредієнт зробить котлети з будь-якого виду м'яса соковитими, пишними та смачними.

Господині в котлети додають різні спеції, овочі, хліб, вівсяні пластівці, але часто вони виходять сухими.

Також ми розповідали, як приготувати бюджетні котлети з рибної консерви.

Виявляється, для соковитості у фарш потрібно додати трохи харчової соди. За словами досвідчених шеф-кухарів, сода допомагає утримувати вологу у фарші. Саме тому готові котлети виходять соковиті та м’які.

А ще сода допомагає зберігати форму котлетам, при жарінні вони не розвалюються.

Але важливо не переборщити з цим інгредієнтом, надмірна кількість соди зіпсує вашу страву.

На 1 кг м’яса зазвичай додають не більше 1 ч. л. соди. В іншому випадку котлети матимуть присмак соди.

Після того, як до фаршу додали соду, його потрібно добре вимісити, щоб інгредієнт розподілився рівномірно.

Якщо ви будете використовувати соду, то яйця та хліб у фарш не потрібно додавати. Але якщо покласти трохи вершкового масла, то смак котлет тільки поліпшиться, на 1 кг фаршу достатньо 100 г вершкового масла.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні