П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк приготувати смачні деруни без смаження - найпростіший спосіб

Як приготувати смачні деруни без смаження – найпростіший спосіб

Этот материал также доступен на русском языке
Деруни – улюблена страва багатьох, але не всім можна їсти смажену іжу. Смачні деруни виходять у духовці.

Інгредієнти:

  • картопля – 4-5 шт.;
  • вершкове масло (розтоплене) – 100 г;
  • голландський сир -100-150 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сіль, перець, часник – за смаком.

Приготування:

  1. Духовку розігріти до 180-200 градусів. Картоплю та цибуля натерти на середній тертці. Ці два інгредієнти змішати разом, щоб вийшла однорідна маса.
  2. Заготівлю для дерунів змішати з розтопленим маслом. Сир натерти на великій тертці, а яйця збити вінчиком.
  3. До суміші додати сир, яйця, сіль, перець та часник. Після перемішування сформувати коржики, які потрібно викласти на деко для запікання.
  4. Деруни готують у духовці 40 хв. Але якщо ви хочете, щоб страва вийшла соковитою, за 5 хвилин до готовності деруни можна дістати з духовки та змастити вершковим маслом.

Драники з сиром у духовці
Деруни з сиром без смаження на сковороді

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні