Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаНовиниХто з українців може отримати нову допомогу у сумі 40 тисяч гривень...

Хто з українців може отримати нову допомогу у сумі 40 тисяч гривень від Данської ради?

Этот материал также доступен на русском языке
Українці, які постраждали від війни, можуть отримати фінансову допомогу від Данської ради у справах біженців. Прийом заявок триватиме до 10 травня.

Цю допомогу зможуть отримати мешканці Іванківської громади на Київщині. Розмір виплати – 40 тисяч гривень.

Отримані кошти можна буде витратити на відновлення бізнесу чи створення нових робочих місць у сфері сільського господарства.

Внаслідок окупації жителі Іванкова та околиць втратили можливість здійснювати сільськогосподарську діяльність через руйнування інфраструктури, знищення худоби тощо, то Данська рада з прав біженців оголосила про запуск програми підтримки домогосподарств цього регіону.

Подати заявки можуть як внутрішньо переміщені особи, які мешкають в Іванківській громаді, так і офіційно проживаючі та зареєстровані тут громадяни.

Сума виплат може бути різною. Наприклад, до 40 тисяч грн отримають фізичні особи на відновлення власного господарства, створення чи розширення бізнесу та/або самозайнятості.

А ось допомогу у розмірі від 40 тисяч грн зможуть отримати підприємства та ФОП, які мають офіційно зареєстрований бізнес.

Перевага надаватиметься громадянам, джерело доходу яких пошкодили або зруйнували. Мова про господарські приміщення, техніку, живу силу і т.д. Ті, хто хоче отримати гроші на створення нового бізнесу, мають надати конкретний бізнес-план із усіма статтями витрат.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, хто зможе отримати продукти харчування безкоштовно.

Джерело: progroshi

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні