Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 17 по 23 квітня

Гороскоп на тиждень із 17 по 23 квітня

Этот материал также доступен на русском языке
Напружений час – кожна астрологічна подія посилює одна одну, а ці впливи відчуватимуть абсолютно всі люди. Для того, щоб звести до мінімуму виникнення труднощів на різних рівнях, доведеться підлаштовуватися та маневрувати з граничною обережністю.

Сонячне затемнення в Овні 20 квітня відкриє коридор затемнень, який триватиме два тижні. Від 21 квітня до 15 травня – період ретроградного Меркурія, що традиційно принесе уповільнення усіх процесів, помилки у справах, поломки техніки, зриви планів та інші неприємності.

Сонячне затемнення в Овні о 07:16 за київським часом – перше на осі Овен – Терези. Поступово затемнення переміщується з Тельця – Скорпіона (знаки матерії, ресурсів, грошей) у вісь взаємин. Починається час дипломатії, зважених рішень, а отже, період криз, важких трансформацій, масштабних військових конфліктів добігає кінця. 2023-2024 роки будуть більш-менш передбачуваними порівняно з 2021 та 2022 роками.

20 квітня об 11:14 Сонце переходить у знак Тельця. Протягом дня Меркурій стаціонарний із поворотом у ретрорух у цьому ж знаку зодіаку. Ситий, спокійний, матеріальний Телець допоможе пройти цей період затемнень і ретро-Меркурія з мінімальними потрясіннями, якщо нікуди не поспішати та виявляти гнучкість у вирішенні будь-яких питань. Найімовірніше, більшість раніше запланованих справ доведеться перенести на більш вдалий час. Проте минулі теми, незавершені проєкти знову стають актуальними.

Гороскоп на тиждень із 17 по 23 квітня

Овен

Цього тижня ви можете опинитися у центрі неприємних подій. Можливо, буде конфлікт із рідними, сварка із сусідами чи скандал із незнайомцем. Намагайтеся не провокувати агресію.

Телець

Початок тижня видасться неспокійним і важким, що може позначитися на самопочутті. Але вже до середини тижня все налагодиться.

Близнюки

Вам доведеться багато спілкуватися з людьми. Навіть якщо вони будуть приємними та доброзичливими, будьте уважні. Хтось може засмутити вас, а то й зовсім нашкодити.

Рак

Зірки рекомендують взятися за запущені рутинні справи. Ви зможете швидко та з успіхом їх переробити. Вдалий час для кулінарних експериментів.

Лев

Ваша інтуїція цього тижня є максимально активною. Це чудовий момент для прийняття значних рішень. Також зірки рекомендують піддатися легкому весняному настрою та ставиться до життя простіше.

Діва

Чекайте на величезний потік новин. Не виключено, що деякі з них змусять вас переглянути свої найближчі плани та ще й вимагатимуть якихось витрат. Будуть і приємні події.

Терези

Загалом на вас чекає благополучний тиждень. Порадуйте себе приємними дрібницями. У вихідні може нагадати про себе людина, якій ви пообіцяли допомогу.

Скорпіон

Якщо ви зібралися зайнятися домашніми справами, розподіліть обов’язки між усіма членами сім’ї, а не намагайтеся зробити все поодинці. Імовірна зустріч із людиною, яку не бачили багато років.

Стрілець

Вам не варто витрачати час та сили на побутові справи. Краще займіться своїм здоров’ям. У вихідні чийсь візит стане причиною вашого роздратування.

Козеріг

Зараз комусь із родичів потрібна ваша допомога. Вам доведеться виконати безліч нагальних завдань. Чекайте на приємні новини: те, що здавалося вам неможливим, може стати досяжним.

Водолій

Цього тижня удача супроводжує тих, хто шукає роботу, будуть цікаві пропозиції. У вихідні можливі конфлікти із родичами.

Риби

Не ігноруйте погане самопочуття. Можливо, йдеться не про хворобу, а про хронічний стрес. Намагайтеся влаштувати собі відпочинок.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні