Поварена сіль має такі характеристики, як: сухість, розсипчастість, відсутність грудок. Але не всім господиням вдається зберегти її в такому вигляді. Справа в тому, що солі властива гігроскопічність – поглинання вологи.
Спочатку вміст сільнички стає вологим, а потім і зовсім перетворюється на затверділу масу.
Але є простий спосіб, який допоможе зберегти сіль розсипчастою та сухою. Для цього в сільничку потрібно додати кілька рисових зерен.
Рис також, як і сіль, вбирає вологу, але робить це він набагато швидше ніж сіль, тому всю вологу він забирає на себе, а сіль залишається сухою.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, для чого досвідчені господині при варінні буряків додають цукор.
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.