Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 27 березня по 2 квітня

Гороскоп на тиждень з 27 березня по 2 квітня

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень відносної передбачуваності та стабільності буде насичений яскравими подіями, приємними емоціями та світлими ідеями.

Гармонійний аспект Марса в Раку та Сатурна в Рибах наприкінці березня – на початку квітня не залишиться непоміченим для суспільства. Це дні всебічної самореалізації, розкриття духовного та творчого потенціалу особистості. Для багатьох людей зросте важливість моральних питань, стане важливим духовний аспект життя. Ймовірне посилення ролі релігії у державі, активізація законодавчих змін, що стосуються таємних структур, закритих організацій та режимних підприємств.

Триває період зростального Місяця, що дає нам все більше енергії та оптимізму. Це час натхнення, яке дозволяє знайти вихід зі складних та заплутаних ситуацій. Тиждень від 27 березня до 2 квітня – чудовий період для вирішення не вигаданих, а реальних проблем.

28 березня Меркурій та Юпітер поєднуються в Овні, аспект сприяє вирішенню юридичних питань, взаєминам із іноземцями, ближнім та далеким поїздкам. Головне – нікуди не поспішати цього дня і дати можливість подіям йти своєю чергою, особливо під час контактів із протилежною статтю. Настав час кристалізувати свої погляди та уявлення про світ, спрямувати свій погляд у майбутнє.

30 та 31 березня Венера з’єднується з Ураном у Тельці, обидві планети у сильних статусах. Аспект пробуджує спрагу діяльності, вселяє честолюбні устремління, сприяє фінансовим справам, професійній діяльності, впровадженню інновацій у виробничий процес. Ці два дні стануть фундаментом, на якому вибудовуватиметься нова реальність у квітні – травні 2023 року.

Гороскоп на тиждень з 27 березня по 2 квітня

Овен

У ці дні ви схильні до прояву свого характеру. Слідкуйте за тим, щоб не вихлюпнути весь негатив на близьких. Тим часом це вдалий час для поїздок.

Телець

Зірки рекомендують вам не ділитися своїми секретами та планами навіть із близькими. Остерігайтеся незнайомців, які звертаються з будь-яким проханням. Прислухайтеся до інтуїції.

Близнюки

Ви зможете вирішити різні завдання. Це гарний час для спілкування з друзями та знайомими. Вас запросять взяти участь у громадському заході.

Рак

Цього тижня вам варто більше уваги приділити своєму здоров’ю та не перевантажувати себе надмірною роботою. Якщо ви давно планували покупку – зараз саме час.

Лев

Хороший період для благоустрою свого будинку, вирішення матеріальних та побутових проблем. Можна розпочинати ремонтні роботи та генеральне прибирання.

Діва

Зміна обстановки та нові враження підуть вам на користь. Сприятливий час відновлення здоров’я.

Терези

На початку тижня ваші фінансові можливості зростуть. Це дозволить зробити необхідні покупки для дому та сім’ї. Приймайте тільки зважені рішення та чекайте на нові знайомства.

Скорпіон

Тиждень як ніколи сприятливий для спілкування. Ви зможете порозумітися з будь-якою людиною. Також зірки радять збільшити увагу до свого здоров’я.

Стрілець

Остерігайтесь обговорення будь-яких фінансових питань із незнайомцями. Постарайтеся уникати фізичних та розумових навантажень, інакше перевтома та втома дадуть про себе знати.

Козеріг

Все, що ви заплануєте в ці дні, зможе виконатись у швидкі терміни. Також це потрібний період для спілкування з друзями.

Водолій

Намагайтеся сконцентруватися на своїх особистих справах. Ви зможете познайомитися з людиною, яка допоможе вирішити питання, що турбують вас.

Риби

Цього тижня вам буде супроводжувати успіх. Не соромтеся звертатися за порадами. Можливо, проблеми, які здавались вам непереборними, вирішуються дуже просто, якщо подивитися на них свіжим поглядом збоку.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні