Усі ми знаємо, що для приготування вінегрету господині найчастіше беруть буряк, моркву, картопля, горошок. Мариновані огірки та квашена капуста – це вже за бажанням. Також деякі господині можуть додавати і квасолю.
Але на смак страви впливає зовсім інший інгредієнт, який є на кожній кухні.
І це – звичайна цибуля. Тільки додавати в салат потрібно не свіжу цибулю, а обсмажену до золотистого кольору.
Цибулю і потрібно використовувати як інгредієнт для вінегрету. Така добавка надасть вінегрету особливого смаку. З’явиться додаткова м’якість, ніжність і ледь вловима приємна солодкість.
Не можемо не поділитись і іншими секретами приготування смачного салату.
Отже, щоб усі компоненти вінегрету не стали червоними чи бордовими, буряки потрібно додавати наприкінці.
Також для отримання більш насиченого смаку, овочі на салат потрібно відварювати у шкірці.
Вінегрет відноситься до холодних салатів, тому при його приготуванні всі інгредієнти мають бути холодними.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо при варінні рису досвідчені господині додають оцет.
До редакції надійшов лист від мешканки Одеської області Світлани Соловйової. Вона розповіла, що є самотньою…
Розповідаємо про маленькі хитрощі для отримання гарного врожаю з величезних гарбузів.
Простий рецепт дуже смачних і улюблених з дитинства ласощів не залишить байдужими ні дітей, ні…
Що змінилося у процесі оформлення інвалідності?
Хто отримуватиме надбавку до пенсії протягом двох місяців і що для цього потрібно.
Хто може отримати по 10800 гривень та де реєструватися.