Виправити ситуацію допоможе звичайний інгредієнт, який завжди під час приготування пюре додають розумні господині. Йдеться про яйця.
Тільки не потрібно вбивати в готову картоплю відразу все яйце. Для надання страві легкості нам знадобиться лише білок, який потрібно ретельно збити до появи щільної білої маси. І лише потім змішати з готовим картопляним пюре. Жовток вводити не потрібно.
Звичайно, потрібно використовувати виключно свіжі яйця. Також для приготування ідеального пюре потрібно правильно варити картоплю. Так, сирий овоч бажано покласти в воду, що вже вирує. А сіль треба додавати на завершальному етапі варіння.
Коли картопля приготується, всю рідину потрібно злити і тільки потім вводити необхідні інгредієнти.
Також замість молока краще додати вершки, тоді консистенція у пюре буде ніжною, а сама страва – смачною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як швидко зварити горох без соди та замочування.
Коли завершено останні приготування до Великодня і готові паски, залишилося лише покрити їх глазур'ю та…
Субсидія — це державна фінансова допомога фізичній чи юридичній особі, яка виділяється з держбюджету або…
Наш читач Володимир Науменко з Черкаської області хоче дізнатися, як повернути авансовий внесок за комунальні…
Яке добриво варто внести під кущі аґрусу, щоб отримати добрий урожай великих ягід.
Спечіть найсмачніший шоколадний кекс всього за кілька хвилин і насолоджуйтесь його незабутнім смаком.
Кому субсидію у неопалювальному сезоні призначать автоматично, а хто для цього має подати заяву.