Насамперед сало не можна вживати дітям віком до 3 років, а також людям похилого віку.
Сало – це своєрідний концентрат жирів, тому для його перетравлення потрібна зрілість ферментів та нормальна робота жовчного міхура.
У маленьких дітей травлення ще повністю не сформоване, а у людей похилого віку часто є проблеми з жовчовиділенням.
Перетравлення сала підвищує навантаження на підшлункову залозу та печінку, а це означає, якщо у вас є діагностований холецистит, панкреатит, виразка шлунка та дванадцятипалої кишки, загострення гастриту, то від сала краще відмовитися.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно зберігати сало.
Коли закінчиться війна в Україні – військовий експерт зробив несподіваний прогноз
Різдвяний піст потрібен нам для того, щоб приготувати свою душу до зустрічі великого свята –…
Про користь квашеної капусти знають усі. Квашену капусту можна використовувати як закуску або один із…
З багатьох корисних порад ви зможете підібрати те, що допоможе саме вам впоратися з болями…
Верес - найважливіший медонос північної та середньої смуги. Вересовий мед вважається добрим антисептиком. У народній…
Що ж, шановні читачі, продовжимо нашу розмову про 47-го президента США Дональда Трампа, від рішень…