Насамперед сало не можна вживати дітям віком до 3 років, а також людям похилого віку.
Сало – це своєрідний концентрат жирів, тому для його перетравлення потрібна зрілість ферментів та нормальна робота жовчного міхура.
У маленьких дітей травлення ще повністю не сформоване, а у людей похилого віку часто є проблеми з жовчовиділенням.
Перетравлення сала підвищує навантаження на підшлункову залозу та печінку, а це означає, якщо у вас є діагностований холецистит, панкреатит, виразка шлунка та дванадцятипалої кишки, загострення гастриту, то від сала краще відмовитися.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно зберігати сало.
Розгляньмо категорії, яким обов'язково потрібно реєструватися платником ПДВ. Та які дані й документи потрібні.
6 жовтня очікуються дощі у більшості центральних, західних та північних областях України, у східних та…
Якою сили будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Ароматизація просторів - це не тільки спосіб покращити атмосферу та усунути неприємні запахи, але й…
Вихід на пенсію повинен бути тоді, коли ви нарешті подорожуєте, проводите час із сім'єю та…
Елегантний, але дуже простий рецепт салату з грушами, чудово підходить для вечері чи обіду. Це…