Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 20 по 26 лютого

Гороскоп на тиждень з 20 по 26 лютого

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень починається з молодика 20 лютого, який відбудеться в Рибах о 09:05 і практично збіжиться з моментом входження Венери на знак Овна о 09:56 за київським часом. Дуже важливий день, принесе кардинальні зміни та задасть активне тло до кінця лютого. Для особистих взаємин, романтики та кохання починається не дуже сприятливий період.

21 лютого Меркурій у напруженості з Ураном планетарні енергії сприяють конфліктним ситуаціям. Можливі несподівані зміни у справах, зриви запланованих робіт, скасування рейсів, збої програмного забезпечення у роботі систем. Може виникнути сильне бажання щось змінити у своїй зовнішності, але все ж таки не варто цього робити цього дня.

22 лютого Меркурій у гармонійному аспекті з Марсом сприяє професійній діяльності, будь-яким починанням, угодам купівлі-продажу, ближнім та далеким поїздкам. Жага пригод може перетворити зразкового сім’янина на авантюриста, а дівчину-відмінницю – на фатальну жінку-вамп.

23 лютого – дзеркальна дата, непростий день, тривожний. Обставини складаються так, що кожна людина бачить своє відображення у зовнішньому світі. Ефект дзеркала полягає в тому, що світ відбиває нам лише те, що ми думаємо, що є в нас самих. Будьте готові зіткнутися з тим, що вам неприємно, але саме це є ключем, який допоможе позбавитися негативних рис характеру та відчинити потрібні двері, змінити своє життя, отримати можливості для внутрішнього зростання та особистісного розвитку.

Гороскоп на тиждень з 20 по 26 лютого

Овен

Добрий час для будь-яких починань і планування справ на майбутнє. Але не забувайте цього тижня тепло одягатися. Особливо якщо плануєте довгі прогулянки або тривалу роботу на вулиці.

Телець

Можливо, на початку тижня вам буде важко контролювати емоції. Зірки радять не конфліктувати з родичами. У вихідні можливим є знайомство з впливовою людиною.

Близнюки

У першій половині тижня ви можете відчути слабкість. Приділіть час відпочинку, уникайте контактів зі сторонніми людьми. Також є можливість грошових надходжень.

Рак

Тиждень мине тихо і спокійно. Вам слід подумати про економію. Витрачайте гроші тільки на необхідні речі.

Лев

Не навантажуйте себе обов’язками і домашньою роботою – ви можете дуже втомитися. У другій половині тижня бережіться протягів.

Діва

На початку тижня все може складатися не так, як ви планували. Вас можуть вивести із себе непорозуміння і напружена атмосфера вдома. Постарайтеся не зациклюватися на негативі, все налагодиться.

Терези

Це добрий час, щоб зайнятися хобі або фізичними вправами, присвятити час прогулянкам на свіжому повітрі. Застуда і віруси у цей період вам не страшні.

Скорпіон

Не критикуйте близьких, а краще зверніть увагу на їхнє здоров’я. Чітко плануйте свої справи і бюджет на тиждень, тоді й порядок буде у всьому. Зі свого раціону виключіть шкідливу їжу.

Стрілець

Можуть бути проблеми зі спілкуванням з родичами. Зірки радять більше часу гуляти на свіжому повітрі або вирушити у гості до близьких друзів.

Козеріг

Добрий час, щоб зайнятися домашніми справами. З незнайомими людьми краще не спілкуватися. Астрологи попереджають про незручну ситуацію, в якій ви можете через них опинитися.

Водолій

Тиждень згодиться для тривалих подорожей. Не критикуйте родичів, це може призвести до серйозного розбрату у стосунках. Слідкуйте за здоров’ям: зміцнюйте імунітет і стежте за якістю сну.

Риби

Зірки пророкують грошовий прибуток або фінансову підтримку. У родинному колі все складатиметься добре. Поставтеся серйозно до свого здоров’я: якщо відчуєте нездужання – одразу звертайтеся до лікаря.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні