П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 30 січня до 5 лютого

Гороскоп на тиждень з 30 січня до 5 лютого

Этот материал также доступен на русском языке
Енергетика тижня агресивна і загальна фон обумовлений напругою в усьому світі, попереджають астрологи.

Ситуація розпалюється, однак не варто піддаватися стадному інстинкту. Протягом тижня можлива грошова парафія завдяки виконаним роботам та наданню якісних послуг. Успіху може досягти той, хто має змогу помічати деталі, хто виконав завдання вже давно і чекає винагороди.

Друга чверть Місяця, що росте, відповідає літньому періоду. Колір цієї фази – зелений – це колір природи, молодості, життя. Як і молодість, друга чверть Місяця вимагає від людини виходу енергії, активних дій, прагнення жити, домагатися бажаного.

Лютий починається зі складних планетарних взаємодій – напружений аспект Сонця та Урану 3 та 4 лютого виявиться дуже яскраво. Це дні спонтанних, ексцентричних вчинків, схильності до радикалізму, крайнощів, екстремізму. Люди схильні до ризику, авантюр, абсолютної свободи, що суперечать здоровому глузду. Намагайтеся стримувати агресивні імпульси протягом дня!

5 лютого повня у Львові о 20:28 за київським часом, і цього ж дня Венера у напрузі з Марсом – вибухові енергії, конфлікти неминучі на всіх рівнях. Аспекти наганяють зневіру, похмурі думки. Рішення приймаються на емоціях, що, природно, не приводить ні до чого доброго. Пригнічені, забиті бажання, потреба помститися, як монстр, вириваються назовні.

Гороскоп на тиждень з 30 січня до 5 лютого

Овен

Настав сприятливий час, коли все виходить без особливих зусиль. Але лише за умови, що ви збережете бадьорий настрій протягом усього тижня. Поборіть підходящі іє час від часу ліньки і нудьгу.

Телець

Зірки рекомендують цього тижня не робити поспішних висновків. Зачекайте трохи, невдовзі ситуація проясниться. Врахуйте: будь-який конфлікт чи невдача у справах багато в чому залежатимуть лише від вас.

Близнюки

Може виникнути джерело додаткового доходу. Не поспішайте одразу відхиляти ділові пропозиції. Наприкінці тижня можливі візити до родичів.

Рак

Ви можете відчути нездужання та занепад сил. Також можливе загострення хронічних захворювань. Не пускайте ситуацію на самоплив, вживіть заходів відразу, інакше самопочуття погіршуватиметься й надалі.

Лев

Вдалий тиждень. Фізичні і душевні сили будуть на підйомі, а інформація, що отримується в цей період, виявиться на рідкість корисною. Залишилося розумно і з вигодою використовувати те й інше.

Діва

Поточний тиждень стане плідним, якщо ви не намагатиметеся встигнути все й одразу. Розподіліть справи так, щоб залишався час на відпочинок, спілкування з близькими та пошук джерел натхнення.

Терези

Має бути досить рівний і спокійний в емоційному плані тиждень. Головне – не зіпсувати собі настрій у перший же день сумними думками та не піддатися меланхолії.

Скорпіон

На початку тижня ви зіткнетеся із підвищеною увагою з боку близьких людей. У цей час можна розпочати ремонт або генеральне прибирання. Можливо, ви, нарешті, позбавитеся непотребу.

Стрілець

У цей період зірки радять розлучитися з усім, що давно слід прибрати зі свого життя. Варто провести ревізію серед свого оточення. Розлучіться з людьми, спілкування з якими вас обтяжує.

Козеріг

Подивіться свої вчинки з боку. Ваші дії доставляють комусь масу незручностей, а претензії, які вам висувають, не такі вже й безпідставні, як ви вважаєте.

Водолій

Зірки будуть особливо прихильними до тих, хто вирішив виявити турботу. Не має значення, на кого вона пошириться, на близьких чи малознайомих людей. П’ятниця – сприятливий день для вирішення юридичних питань, звернення до різних інстанцій.

Риби

Успіхом завершаться усі справи. Близька людина може несподівано пред’явити претензії, з якими ви будете незгодні. Не намагайтеся чинити опір і сперечатися, це лише посилить ситуацію.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні