Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаНовини"АТБ" почав роздавати безкоштовні продуктові набори: як отримати допомогу

“АТБ” почав роздавати безкоштовні продуктові набори: як отримати допомогу

Этот материал также доступен на русском языке
Українці можуть безкоштовно отримати продукти у мережі «АТБ» у рамках програми єДопомога. Цю торговельну мережу додали до списку партнерів програми. Що необхідно зробити для отримання товарів безкоштовно?

Як повідомляє Міністерство соціальної політики, єДопомога дає можливість будь-кому охочому сплатити сертифікат. А українець, який потребує допомоги, може заповнити заявку та отримати сертифікат на безкоштовні продукти.

“Тепер людина, яка потребує допомоги, може використовувати сертифікат у всеукраїнській мережі супермаркетів “АТБ-Маркет”. Благодійники з України та будь-якої країни світу можуть сплатити сертифікат на продукти для сімей, які потребують допомоги”, – зазначають у відомстві.

Також слід зазначити, що у програмі беруть участь і інші мережі – “Сільпо”, “Фора”, “Fozzy” та “Траш”.

Як отримати допомогу в “АТБ”?

  1. Зареєструйтесь на платформі https://social.edopomoga.gov.ua/ru/.
  2. Залишіть заявку на допомогу, вибравши з переліку партнерів допомогу мережу супермаркетів “АТБ”.
  3. Коли благодійник вибере заявку та здійснить оплату, ви отримаєте код в електронному кабінеті на платформі та смс-повідомлення на номер мобільного телефону. Щоб скористатися допомогою, при купівлі товару на касі потрібно надати цифри коду із СМС або показати передплату є Допомога зі штрих-кодом для сканування.

Майте на увазі, що передоплата на продукти разова та дійсна протягом 30 днів з дати оплати. Вона може використовуватися лише для покупок (крім алкоголю та тютюнових виробів) у мережі супермаркетів “АТБ-Маркет” на підконтрольній Україні території.

Якщо передоплата не була використана протягом цього часу, платформа єДопомога інформує благодійника, що передоплата прострочена та згенерована заново, та повідомляє про необхідність направити її новому заявнику, який потребує допомоги.

Читайте також: Деяким українцям виплатять по 3350 гривень.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні