Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниСиноптик зробив несподіваний прогноз на лютий: на яку погоду чекати в останній...

Синоптик зробив несподіваний прогноз на лютий: на яку погоду чекати в останній місяць зими

Этот материал также доступен на русском языке
Нинішнього року зима тішить українців, начебто допомагає пережити постійні відключення світла через атаки рашистів. Зовсім трохи залишилося до початку останнього місяця зими. Яким він буде, чи варто нам чекати сильних морозів та снігопадів. Адже лютий українською не дарма називають «лютим».

Про те, яким буде останній місяць зими, розповів ТСН народний синоптик Станіслав Щедрін.

Так, за словами Щедріна, наприкінці січня та на початку лютого погода в Україні буде морозною, а ось друга половина місяця очікується теплою.

“Десь до 5-7 лютого очікуємо прохолодний характер погоди. По всій країні температура повітря вдень впаде до -4-6 градусів та до -7-9 градусів морозу вночі, а місцями навіть до -14 градусів. Водночас суттєві опади малоймовірні, лише на заході України періодично пролітатимуть снігопади”, – зазначив синоптик.

Щодо другої декади останнього місяця зими, то, за даними Щедріна, у цей період опадів додасться, а температура повітря буде переважно плюсова.

Синоптик зазначив, що у другій декаді лютого температура знову зросте до плюсових значень, але й опадів стане значно більше — переважно у вигляді дощів та мокрого снігу.

Остання декада лютого буде схожа на початок березня, по всій країні переважатиме відносно тепла погода, температура сягатиме від -2 до +7 градусів вночі та до -2+14 градусів вдень залежно від регіону.

Ну і найприємніший прогноз – це те, що весна цього року в Україну прийде дуже рано.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні