Корисно знати, що при зберіганні моркви терміном у 2 місяці залишається лише 50 відсотків сахарози та вітамінів. Але вони не зникають при сушінні. Отже, потрібно заготовляти сушену моркву та робити чай.
Причому спеціально заготовляти моркву не потрібно, використовуйте макуху, яка у вас залишається після приготування соку. Потім розкладіть макуху на деко, висушіть і заварюйте як чай.
Сушений жмих стане у нагоді і при приготуванні морквяної олії для засмаги: залийте його рослинною олією і настоюйте 21 день.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому морква росте рогатою і корявою.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…