Так, групі вчених удалося з’ясувати користь консервованої сайри. Фахівці вивчили 14 зразків консервованої сайри різних фірм. І визначили, що ця риба не тільки не містить важких металів, чим лякають споживачів недобросовісні конкуренти, а у великих кількостях містить омега-3 кислоти.
Цей вид риби містить високий рівень поліненасичених кислот.
Вживання цього консервованого продукту дозволяє забезпечити організму захист судин та серця. Дослідженням фізико-хімічних властивостей сайри та впливу її на організм людини тепер займаються вчені з Японії та Кореї.
Нагадаємо, раніше ми розповідали про продукти, які погіршують пам’ять.
Чи варто очікувати цього дня геомагнітних хвилювань?
Серцево-судинні захворювання є однією з провідних причин смерті у багатьох країнах світу. І тому важливо…
Біла акація (робінія звичайна) - листопадне, до 35 м заввишки дерево родини бобових. Цвіте у…
Сучасне життя сповнене стресів. Робота, сімейні клопоти, суспільні виклики — усе це складно владнати та…
Щоб уточнити діагноз, лікарі іноді відправляють пацієнтів здавати онкомаркери. Що це таке і навіщо вони…
Субпродукти дуже корисні для повноцінного харчування нашого організму. Калорійність субпродуктів невелика, а ось вітамінів та…