П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк спекти ідеальний бісквіт на сковороді: покроковий рецепт

Як спекти ідеальний бісквіт на сковороді: покроковий рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
Багато хто вважає, що спекти бісквіт без духовки - це щось із розряду фантастики. Але за бажанням все вийде.

Інгредієнти:

борошно – 200 г, цукор – 200 г, яйця – 4 шт., вершкове масло – 100 г, розпушувач – 1 чайна ложка.

Приготування:

  1. Яйця збити з цукром у пишну повітряну піну.
  2. Змішати борошно з розпушувачем, просіяти і частинами додати до збитих яєць.
  3. Перемішати тісто лопаткою, а не міксером, оскільки білки можуть опасти.
  4. Влити в тісто розтоплене охолоджене вершкове масло і ще раз все перемішати.
  5. Сковороду з товстим дном застелити пергаментом так, щоб стінки сковороди теж були закриті папером.
  6. Бумагу на дні сковорідки змащуємо олією, а на стінках сковороди – залишаємо без олії.
  7. Вилити тісто в сковороду, накрити кришкою і поставити на мінімальний вогонь.
  8. Бісквіт випікати близько 30-40 хвилин, готовність перевірити шпажкою.
  9. Перші 25 хвилин кришку сковорідки краще не піднімати – бісквіт може впасти.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні