Якщо ви купили шматок старої курки або яловичини, товщина якого становить 2-3 см, його варто рівномірно посипати содою та залишити в холодильнику на пару годин, після чого потрібно ретельно промити і можна приступати до приготування. Якщо ви зібралися приготувати шашлик до святкового столу – замочіть м’ясо на дві години в розчині, що складається з літра мінеральної води і чайної ложки соди.
Через зазначений час м’ясо варто обполоснути, злегка підсушити та замаринувати.
Що стосується котлет, то за допомогою цієї ж соди можна зробити їх більш соковитими і м’якими. Просто додайте її до фаршу. На кілограм продукту знадобиться одна чайна ложка, після чого фарш варто відставити на 20 хвилин.
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.