Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГазета "На пенсії" оголосила акцію "Подаруй тепло": як допомагають наші читачі

Газета “На пенсії” оголосила акцію “Подаруй тепло”: як допомагають наші читачі

Этот материал также доступен на русском языке
Газета "На пенсії" оголосила акцію "Подаруй тепло". Редакція звернулася до передплатників газети з проханням приєднатися до акції та зв'язати теплі шкарпетки для наших захисників та захисниць, які перебувають на фронті. Буквально за кілька днів на нашу пропозицію відгукнулися перші читачки і навіть прийшла перша посилка.

Редакція газети “На пенсії” знаходиться в Одесі. Цим користуються літні одесити, яким зручніше приходити до нас особисто. Так само вчинила одна з наших читачок, яка привезла до редакції цілу сумку пряжі. Вона за станом здоров’я не може сама займатися в’язанням, а допомогти нашим воїнам хоче.

Але оскільки ніхто зі співробітників редакції в’язати шкарпетки не вміє, ми через Фейсбук звернулися за допомогою до мешканців Одеської області. З нами зв’язалася мешканка Саврані. Вона розповіла, що у них є ціла «спілка бабусь, які відповідають за в’язання носків», які готові нам допомогти.

Крім того, вчора ми отримали першу посилку з готовими шкарпетками — її надіслала наша читачка з Ізмаїла.

Ми вдячні всім небайдужим нашим читачам. І нагадуємо, що допомогти зігрітися нашим воїнам на фронті можуть усі, хто вміє в’язати.

Зв’яжіть шкарпетки для наших захисників і захисниць та надішліть їх до 31 грудня до редакції газети «На пенсії».

Надсилати посилки можна:

  • «Укрпоштою» – одержувач «ВП «ІА “Центр медіа” (65058, м. Одеса, вулиця Маршала Говорова, 2, офіс 314), телефон (050) 395-27-81;
  • «Новою поштою» – м. Одеса, відділення №29 (вулиця Маршала Говорова, 7а), одержувач: «ВП «ІА “Центр-медіа”, код 33658561, телефон (050) 395-27-81.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що всі бажаючі можуть приєднатися до акції “Подаруй тепло” і зв’язати теплі шкарпетки нашим захисникам та захисникам.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні