П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 5 по 11 грудня

Гороскоп на тиждень із 5 по 11 грудня

Этот материал также доступен на русском языке
5 та 6 грудня стаціонарний Нептун створює атмосферу таємниці, підозр на всіх рівнях. Недоліки, скритність породжують у колективі напругу і страх, формують стресову гнітючу обстановку.

7 грудня о 00:08 Меркурій увійде на знак Козерога і допоможе навести лад в інформаційному просторі, поставити цілі та визначитись із планом їх досягнення. Раціональність, концентрація, далекоглядність, сприяють вирішенню будь-яких питань.

8 грудня о 06:08 повний місяць у Близнюках активізує сферу комунікацій, Нептун переходить у директний рух, що сприятливим чином позначиться на подіях, що відбуваються. З цього дня люди стають рухливішими, відкриті до взаємодії та обміну інформацією, виявляють обачність у справах.

10 грудня о 05:54 Венера починає свій транзит Козерогом, у цей період легше реалізувати серйозні проекти, будувати ділові взаємини, знаходити компроміс з фінансових питань. Поміркованість і певна стриманість емоційно-чуттєвої сфери, може створити дуже сприятливі передумови для романтичних зв’язків.

З 11 грудня формується опозиція Плутона та Чорного Місяця, що сприяє виникненню похмурих думок. Починається емоційно складний період, рівень зовнішньої напруги зростає, суспільні настрої від цього дня та всю другу декаду грудня дуже тривожні.

Овен

Чекайте на приємні новини або сюрприз. Можливо, відбудеться зустріч із старим другом. Середина та друга половина тижня – сприятливий час для реалізації задуманих вами планів.

Телець

Тиждень складеться чудово, ви будете сповнені оптимізму та життєрадісності. Є можливість далекої поїздки. Але важливих рішень у ці дні краще не приймати, особливо фінансових.

Близнюки

Нарешті у вашій родині пануватиме мир і спокій. У такій обстановці ви відпочинете від труднощів, які можуть виникнути у побуті. Більше часу проводьте на свіжому повітрі.

Рак

На початку тижня постарайтеся завершити всі серйозні та невідкладні справи, щоби у вихідні не повертатися до них. Не навантажуйте себе зайвою роботою вдома.

Лев

Сім’я зараз дуже вас потребує. Проводьте з домочадцями більше часу, відклавши на якийсь час всі інші справи. Чи не завадить зайнятися здоров’ям, можливе загострення хронічних хвороб.

Діва

Тримайтеся ближче до перевірених людей, інакше чужі можуть створити раптові проблеми. Нині не час відпочивати. Зірки радять працювати цього тижня, не покладаючи рук.

Терези

На тижні ви багато спілкуватиметеся з родичами. Навіть доведеться прийняти гостей у своєму будинку, що і стане причиною додаткових клопотів. Вдалий час на підготовку документів.

Скорпіон

У першій половині тижня зірки радять більше спілкуватись із людьми. Можливо, ви будете залучені до справ друзів, родичів або знайомих. Ваша участь допоможе їм знайти рішення у складній ситуації.

Стрілець

Тиждень буде успішним, проте будуть розбіжності із родичами. Обходьте найгостріші питання. Пам’ятайте, що ніхто краще за вас зараз не знає, як вам слід жити і чинити.

Козеріг

Зірки радять шукати спокою та усамітнення, а також всіляко уникати активної діяльності. Гарний час для спілкування з близькими чи психологом, щоб подолати страх та паніку.

Водолій

У вашому житті найближчими днями станеться подія, яка переверне все з ніг на голову. У будь-яких рішеннях керуйтеся розумом, а не серцем.

Риби

Вам вдасться виконати деякі заповітні бажання. Якщо ви останнім часом виявляли неабияку завзятість і терпіння, рухаючись до поставленої мети, то зможете насолодитися результатами.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні