Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 14 жовтня до 20 листопада

Гороскоп на тиждень з 14 жовтня до 20 листопада

Этот материал также доступен на русском языке
Перший тиждень після осінніх затемнень принесе більше позитивних подій, ніж звичних похмурих та тривожних.

Будні (14 – 18 листопада) сприятливі на вирішення важливих питань, виїзду за кордон, спілкування з іноземцями, пошуку підтримки, особистих взаємин.

Настав час озирнутися назад, закрити негативні програми та перейти від мотивів до планування, а потім – до дії. Пристрасті та емоції поступово відходять на другий план, що дозволяє ефективніше проявляти себе в соціумі, вирішувати фінансові питання.

Осінній сезон затемнень 2022 року допоміг виявити свої резерви, виявити в собі нові якості та зрозуміти можливості. Внутрішні трансформації виявляються зовнішньому плані і оформляються у якусь стійку форму.

16 листопада о 08:09 за київським часом Венера входить у дуже позитивний та радісний знак Стрільця. Психологічний клімат у колективах стане гармонійнішим, з’явиться час та можливості для свята, для приємних зустрічей та романтики.

17 листопада з 10:42 Меркурій увійде на знак Стрільця – транзит додасть позитиву до нашого життя. Зміни на соціальному рівні сприяють оновленню кола однодумців та друзів. Починається гарний час для навчання новому, перекваліфікації, відкриття абсолютно нових напрямів діяльності та набуття нових джерел доходу.

Субота та неділя досить напружені, велика кількість інформації дратує психіку, з’являються сумніви та відчуття тривоги. Люди стають агресивнішими, тому уникайте місць скупчення народу, провокацій з боку недругів та конкурентів. Краще не робити активних кроків у професійній сфері та в бізнесі, всіляко уникати конфліктів, т.к. одне необережне слово може спричинити бурхливу реакцію.

Гороскоп на тиждень з 14 жовтня до 20 листопада

Овен

Зірки не радять вам зараз починати нові справи і будувати далекосяжні плани. Найкраще займіться вирішенням поточних питань. У вихідні на вас чекають приємні новини та зустрічі з давніми друзями.

Телець

Прекрасний період для того, щоб почати здобувати знання – це вам зараз потрібно. З оточуючими поки що намагайтеся не сперечатися. Стояти на своєму можна тільки тоді, коли точно будете впевнені в собі.

Близнюки

Не беріть на себе відповідальність, це може скінчитися фінансовими проблемами. Будьте поблажливішими до людей, інакше можливі серйозні конфлікти.

Рак

Не засмучуйтесь, якщо щось у найближчі два тижні йтиме не так. Краще займіться повсякденними справами. У вихідні відвідайте рідних.

Лев

Справ у вас буде багато, але постарайтеся не розпорошуватися. Краще складіть список того, що дійсно важливо та першорядно. У сімейних відносинах можливий розлад, не втручайтеся в нього, все вирішиться.

Діва

Вас переслідуватимуть дратівливість та нервозність. Справа тут і в погоді, і у проблемах у сім’ї, які можуть виникнути. Постарайтеся усамітнитися і добре відпочити.

Терези

На тижні ви відчуєте невелику слабість. Виною тому втома та відсутність повноцінного відпочинку. Впоратися з цим вам допоможе спілкування з близькими, а також прогулянки на свіжому повітрі.

Скорпіон

Займіться своїм здоров’ям. Дотримуйтесь дієти або принаймні виключіть з раціону жирні продукти та десерти. Будете готові до вирішення нових завдань, зірки обіцяють додатковий прибуток.

Стрілець

Весь цей тиждень складеться вам вдало. У цей період ваші справи будуть йти легко та вільно. Зірки радять діяти наполегливо та цілеспрямовано. Це допоможе досягти поставлених цілей.

Козеріг

Тиждень обіцяє бути щедрим на подарунки долі. Зірки радять утриматися від різких висловлювань і не вступати у конфлікти.

Водолій

Гарний час для початку нової справи. Сміливо вирішуйте питання з офіційними паперами. Якщо виникнуть якісь неясності, порадьтеся з фахівцем.

Риби

Це добрий період для реалізації задуманих планів. У справах сімейних також багато ваших бажань здійсняться. Головне, не конфліктувати з оточуючими через дрібниці і бути пильними.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні