Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яГороскоп здоров'я на листопад

Гороскоп здоров’я на листопад

Этот материал также доступен на русском языке
На що потрібно звернути увагу кожному знаку зодіаку у листопаді щодо здоров'я? Які вразливі місця дадуть себе знати наприкінці осені? Проблеми зі здоров'ям простіше запобігти, ніж потім вирішувати.

Гороскоп здоров’я на листопад 2022 року – це невеликий помічник для тих, хто вірить у передбачення та бажає дізнатися, що приготувала доля на найближчий час.

ОВЕН. В листопаді Овен може підхопити отит або інше захворювання вух, тому не виходьте у холодну погоду без головного убору. До кінця місяця ви можете відчути втому, тому не перенапружуйтеся, більше перебувайте на свіжому повітрі і спіть стільки, щоб почуватися добре. Корисно включити у раціон гранат, журавлину, моркву та буряк, а ось від смаженого, солодкого та гострого краще зовсім відмовитися.

ТЕЛЕЦЬ. Тільцям у листопаді треба уникати фізичних навантажень, оскільки вони можуть спровокувати проблеми із серцем або судинами. Корисно провести курс вітамінотерапії, що допоможе зміцнити імунітет та покращити настрій. Зверніть увагу на зір – не зловживайте переглядом телепередач. З метою профілактики можна приймати препарати з чорницею і робити гімнастику для очей.

БЛИЗНЮКИ. Листопад не доставить Близнюкам особливих проблем зі здоров’ям, проте виключіть жирну їжу і алкоголь, а також каву і будь-які тонізуючі напої. Деяким Близнюкам у цей період може нагадати про себе якесь хронічне захворювання. Головне, вчасно звернутися до лікаря.

РАК. У листопаді займіться профілактикою, оскільки високою є ймовірність загострення наявних недуг. Також незайвим буде візит до стоматолога. Але якщо ви дотримуватиметеся дієти і принципів здорового харчування, особливі проблеми зі здоров’ям вам не загрожують. Крім того, не забувайте про фізичну активність і прогулянки.

ЛЕВ. Левам зірки радять менше перебувати у місцях великого скупчення людей, одягатися за погодою. При будь-якому нездужанні звертайтеся до лікаря і не займайтеся самолікуванням. У вашому раціоні обов’язково мусять бути продукти, багаті вітамінами А і С: курага, апельсини, лимони, морква, шпинат.

ДІВА. Здоров’я Діви безпосередньо залежатиме від настрою, тому головне завдання – не дозволяти собі кукситися і сумувати. У цьому допоможуть заняття танцями і розслаблюючі ванни. Середина місяця – вдалий час для косметичних процедур та масажу.

ТЕРЕЗИ. Листопад – не найкращий місяць для тих, чиє самопочуття залежить від зміни погоди. Щоб уникнути головного болю та слабкості, приймайте теплий душ і робіть гарячі ванночки для ніг. Обов’язково будьте на свіжому повітрі. Також корисно пити трав’яні чаї.

СКОРПІОН. У листопаді Скорпіони будуть особливо чутливими до переохолодження та збудників застудних захворювань. Якщо виникла потреба, не відкладайте візит до стоматолога і пройдіть обстеження на предмет хронічних захворювань.

СТРІЛЕЦЬ. Стрільцям у листопаді краще уникати підвищених навантажень. Більше відпочивайте і відкладіть не надто важливі справи на інший час. Їжте більше овочів і не забувайте, що листопадове тепло дуже оманливе. Також корисно перевірити судинну і травну системи. Вдалими будуть косметичні процедури.

КОЗЕРІГ. Козерогам у листопаді слід звернути увагу на роботу щитовидної залози. Включіть у раціон більше продуктів з високим вмістом йоду – морську капусту, рибу, яловичу печінку, яйця. Не приймайте ліки та біодобавки без консультації з лікарем. Уникайте переохолодження.

ВОДОЛІЙ. У Водоліїв в листопаді два вороги: вірусні інфекції та депресії. Їжте шоколад і банани – ці продукти сприяють виробленню гормону щастя. Особливу користь принесуть йога, танці та водні процедури. Займайтеся тим, що приносить задоволення, і не зациклюйтесь на проблемах.

РИБИ. Листопад принесе Рибам стреси і занепад сил. Намагайтеся не перенапружувати нервову систему і стережіться інфекцій. Можливими є також загострення хронічних захворювань та запальні процеси. Дотримуйтеся дієти та режиму харчування, більше бувайте на повітрі.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні