Інгредієнти:
капуста білокачанна – 1 шт.,
буряк – 200 г,
селера – 100 г,
часник – 1 головка,
кмин – 15 г,
сіль – 2 столові ложки,
вода – 1 л,
мед – 2 столові ложки.
Приготування:
- Буряк і селеру почистити, порізати соломкою.
- Зубчики часнику розрізати навпіл.
- Капусту розрізати на вісім частин, щоб качан тримав листя.
- У банку шарами скласти капусту, буряк, селеру, пересипаючи кмином і часником.
- У киплячій воді розчинити сіль та мед.
- Залити гарячим розчином повністю всю капусту.
- Накрити банку марлею і поставити при кімнатній температурі на 7-14 днів.
- Коли капуста набуде рівномірно рожевого кольору – закрити кришкою і поставити в холодильник.