Середа, 8 Травня, 2024
ГоловнаКомуналкаУ «Нафтогазі» пояснили, чому не варто чекати на паперові платіжки за газ

У «Нафтогазі» пояснили, чому не варто чекати на паперові платіжки за газ

Этот материал также доступен на русском языке
У газопостачальній компанії "Нафтогаз" намагаються впоратися з небаченим одномоментним збільшенням клієнтів та вчасно розсилати платіжки. Але досі компанія має проблеми з оперативністю.

На обслуговування до «Нафтогазу» у травні перейшли понад 12,3 млн клієнтів і лише 546 тис. з них розраховуються з компанією через особистий кабінет або чат-боти, решті 11,7 млн клієнтів доводиться розсилати паперові платіжки.

Про це “Нафтогаз” написав на своїй сторінці у Facebook.

У компанії не виходить вчасно розсилати паперові платіжки, тому вони звертаються до клієнтів із проханням оплачувати газ онлайн.

“Це просто зробити в особистому кабінеті та чаті GASUA у Viber, Telegram та Facebook. Не чекайте паперового рахунку поштою, оплачуйте газ онлайн”, – переконують у компанії.

Зробити це можна:

  • в особистому кабінеті my.gas.ua
  • чаті Viber https://chats.viber.com/naftogazpostach
  • чаті Telegram https://t.me/GASUA_bot
  • чаті Facebook: http://m.me/NaftogazGasSupply

У «Нафтогазі» не приховують і саботаж з боку облгазів, яких позбавили функцій продажу газу населенню. Однак їм залишили функцію транспортування газу, і вони мають визначати обсяги блакитного палива, які було доставлено споживачам від “Нафтогазу”. Натомість не рідко посилають платіжки або з нулями, або з цифрами “зі стелі”.

Нагадаємо, 25 травня Державне бюро розслідувань (ДБР) передало в управління Національному агентству України з виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) 26 регіональних операторів газорозподільних систем. Більшість із них — облгази, які працювали під брендом компанії РГК, яка зв’язується із Дмитром Фірташем.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому показання лічильників потрібно передавати в облгази.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні