Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 19 по 25 вересня

Гороскоп на тиждень із 19 по 25 вересня

Этот материал также доступен на русском языке
Планетарні енергії протягом тижня 19-25 вересня будуть на максимумі. Давні ситуації, проекти, що застояли, старі взаємини тепер розкриваються з іншого боку.

Тенденції минулого тижня зберігаються. Будуть конфлікти, не розуміючи, досить напружена атмосфера. Як і раніше, треба керуватися голосом розуму, не піддаватися емоціям, виявляти терпіння. Всі проблеми, що виникають, переносіть стоїчно. Це не назавжди, тому треба лише перечекати цей період і не зробити купу помилок «на емоціях».

Овен

Цього тижня зірки обіцяють несподівані звістки. Все те, що ви задумали, реалізується та втілиться у реальному житті. Вихідні краще присвятіть домашнім справам та сімейним турботам.

Телець

Не пускайте на самоплив навіть незначні проблеми зі здоров’ям. Якщо вас щось турбує, зверніться до лікаря. Не беріться за всі справи одразу, відпочиньте. Проведіть цей час із сім’єю.

Близнюки

Перестаньте критикувати людей зі свого оточення – цим ви нашкодите лише собі. Друга половина тижня хороша для далеких поїздок, проте наперед продумайте свій маршрут.

Рак

Усі ваші справи будуть успішними. Однак до кінця тижня накопичиться фізична та емоційна втома, тому вам необхідний повноцінний відпочинок.

Лев

У вас накопичилися справи, які вже потребують вирішення. Зірки рекомендують запастися терпінням і бути активнішими. У будь-якій незрозумілій ситуації радиться з близькими.

Діва

На початку тижня вам доведеться займатися різноманітними справами та взяти участь у важливому заході. Але незважаючи на зайнятість, зірки рекомендують звернути увагу на своє здоров’я.

Терези

Нічого особливого цього тижня не станеться. Зірки радять при ухваленні рішень ретельно зважувати всі «за» та «проти». У вихідні здійсниться одне з ваших бажань.

Скорпіон

Будьте стриманішими у спілкуванні і нікого не посвячуйте у свої найближчі плани. Не виключено, що ви отримаєте довгоочікуване повідомлення або новинку здалеку. Вирішиться одна із спірних справ.

Стрілець

Цього тижня можлива активна участь друзів та рідних у всіх ваших справах. Можливі фінансові надходження з несподіваних джерел. У вихідні сприятливий пасивний відпочинок у тихій та спокійній обстановці.

Козеріг

Настав сприятливий час, щоб подумати про зміни у вашому способі життя, припинити спілкування з людьми, стосунки з якими вижили себе. Якщо відчуєте, що захворіли, не займайтеся самолікуванням.

Водолій

Будьте обережні при ухваленні рішень: один невірний крок може призвести до негативних наслідків. У родинному колі постарайтеся не вступати в сварки.

Риби

Якщо на вулиці осінь, це не означає, що потрібно впадати в депресію і нудьгувати. Щоб уникнути занепаду сил та негативних емоцій, відвідайте друзів чи близьких.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні