Картопля – 8 шт. (4 зварених у мундирах, 4 сирих),
яйце – 1 шт.,
крохмаль – 7 столових ложок,
цибуля – 1шт.,
холодна вода – 100 мл,
олія, сіль, паприка, сметана – за смаком.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати мариновані груші на зиму.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…