качан білокачанної капусти – 1 шт.,
цибулина – 1 шт.,
морква – 1 шт.,
печериці – 400-500 г,
помідори – 2 шт.,
часник – 1 зубчик,
рослинна олія, сіль, перець та цукор – за смаком.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати капусту із медом.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…