Вівторок, 23 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп на тиждень із 29 серпня по 4 вересня

Гороскоп на тиждень із 29 серпня по 4 вересня

Этот материал также доступен на русском языке
Неприємні думки у Овнів, нові можливості у Тельців та занепад сил у Скорпіонів - гороскоп на тиждень 29 серпня - 4 вересня 2022 року. Наступний тиждень, який ознаменується закінченням спекотного літа і приходом осені, обіцяє бути спокійним і сприятливим.

В цей період варто слідувати простим рекомендаціям, щоб знайти шлях до успіху у фінансовій сфері, у коханні, домашніх справах, і просто знайти щастя. А ще багато хто з нас у ці дні перестане робити типові життєві помилки, заспокоїтися, і нарешті знайти твердий ґрунт під ногами.

Про що слід пам’ятати представникам кожного із знаків Зодіаку?

Овен

На початку тижня зірки радять бути уважнішими до близьких людей. Успішно пройде вирішення побутових та господарських проблем.

Телець

У понеділок можуть виникнути розбіжності із близькими через житлові питання. Будьте коректними, намагайтеся загладити конфлікти. Із середини тижня настане сприятливий період.

Близнюки

Тиждень буде несприятливим для поїздок. У дорозі можуть виникнути непередбачувані ситуації, а відносини з оточуючими – зіпсуватися через вашу критику. А у родині буде все гармонійно.

Рак

Вам доведеться зайнятися врегулюванням фінансових питань. Не виключено поломки електронної техніки. Кінець тижня – гарний період для примирення з сусідами та родичами.

Лев

Зірки радять подбати про своє здоров’я. Також може зірватися раніше запланована подорож. У вихідні бажано не планувати похід магазинами, є ризик втрати або крадіжки грошей.

Діва

На тижні виявите поменше емоцій та відкладіть усі важливі справи. Зірки закликають уважно поставитися до здоров’я всіх, хто має проблеми з серцем і тиском. У вихідні займайтеся будинком.

Терези

Весь тиждень – гарний час для оздоровчих процедур та відпочинку. Вам необхідний спокій та усамітнення. Гуляйте перед сном на свіжому повітрі, щоб уникнути безсоння.

Скорпіон

На початку тижня зірки не радять займатися питаннями, пов’язаними з діловими паперами та документами. До вихідних все налагодиться, у вас буде багато нових і приємних вражень.

Стрілець

Весь тиждень – сприятливий час для різноманітних досягнень. У чомусь ви станете більш помітною та знаменитою фігурою. У вихідні дні краще не обговорювати з близькими серйозні питання, інакше виникне суперечка.

Козеріг

У вас можливий емоційний зрив. Намагайтеся контролювати себе. Наприкінці тижня ви відчуєте приплив сил. Можливо, познайомтеся з людиною, яка сприятиме вашому духовному зростанню.

Водолій

Намагайтеся не займатися ніякими таємними справами, розслідуваннями, не втручайтеся в чужі справи. Все це може спричинити конфлікт з іншими людьми. У вихідні краще не купувати.

Риби

Цього тижня близькі та друзі потребуватимуть вашої підтримки. Можливі заплутані ситуації та необдумані вчинки, краще відкласти ухвалення важливих рішень та просто відпочити.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні