борошно рисове – 250 г,
розпушувач – 1 чайна ложка,
масло вершкове – 100 г,
яйця – 4 шт.,
сметана – 400 г,
кукурудзяний крохмаль – 20 г,
підсолоджувач – за смаком.
Для начинки – чорниця (смородина) – 400 г.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пудинг з вишнею.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…