П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниНа Одеському головпоштамті погасять нову патріотичну марку

На Одеському головпоштамті погасять нову патріотичну марку

Этот материал также доступен на русском языке
На Одеському головпоштамті погасять нову патріотичну марку та представлять проект «Одеса та Миколаїв разом».

У п’ятницю, 5 серпня, о 14.00 у будівлі Одеського головпоштамту відбудеться прес-конференція на честь відкриття волонтерського проекту «Одеса та Миколаїв разом!». Також там погасять нові патріотичні марки: «Святий Миколай захищає Миколаїв» та «Нова історія Європи. Острів Зміїний – храм Ахілла».

У програмі заходу: гасіння марок та тематичних конвертів «Святий Миколай захищає Миколаїв» (художник Юрій Журавель) та «Нова історія Європи. Острів Зміїний – храм Ахілла. (художник Володимир Ленський), Міжнародна виставка карикатур «Російський військовий корабель, йди на ***», виставка антивоєнних картин та фотографій одеських художників та фотомайстрів, виступ солістів Одеської філармонії.

Проект «Одеса та Миколаїв разом!» ініційовано у ротарі-клубі «Миколаїв» за сприяння обласних дирекцій Укрпошти Миколаєва та Одеси. Творчі люди з обох міст створюють свої твори, щоб зібрати кошти для допомоги військовим та для гуманітарної допомоги нужденним.

Ідея народилася під час роботи над антивоєнними картинами, присвяченими захисту Миколаєва та звільнення острова Зміїний.

Організатори проекту: Rotary клуби Одеси та Миколаєва, Одеська філармонія, Миколаївська та Одеська дирекції Укрпошти, Всесвітній клуб одеситів, Клуб карикатуристів Одеси, Галерея «ArtOdessa», N «Культурний простір «Діалоги», волонтерські організації Одеси, фотомайстри та художники Миколаєва та Одеси, представники міських та обласних структур, діячі культури та мистецтв, громадські організації.

Автор Олександр ФЕДОРОВ

Нагадаємо, ми розповідали,  що одеські карикатуристи побували на ярмарку у Словаччині.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні