Інгредієнти:
кабачки – 1 – 1,2 кг,
цибуля – 5 шт.,
морква – 1 шт.,
помідори – 1 кг,
часник – 5 зубчиків,
олія – 4 столові ложки,
оцет – 50 мл,
цукор – 4 столові ложки,
коріандр – 1 чайна ложка,
зіра – 1/2 чайної ложки,
сіль – 1 столова ложка.
Приготування:
- Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками, моркву натерти на великій тертці, часник очистити і пропустити через прес.
- На сковороді підсмажити цибулю з морквою та часником, туди ж додати сіль та перець.
- Кабачки помити та нарізати великими брусочками, помити помідори та натерти на тертці без шкірки.
- У каструлі розігріти олію, перекласти туди кабачки, натерті томати, цукор, сіль, коріандр, зіру, готову засмажку і довести до кипіння.
- Тушкувати овочі на маленькому вогні без кришки 30 хвилин.
- Готовий салат викласти в стерилізовані банки та закрутити залізними кришками.
- Дати банкам охолонути і поставити в прохолодне місце.