П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаДачаМісячний посівний календар на тиждень із 18 по 24 липня

Місячний посівний календар на тиждень із 18 по 24 липня

Этот материал также доступен на русском языке
У липні можна не лише насолоджуватися врожаєм огірків, кабачків, перців, томатів, а й проводити повторні посіви зелені та овочів. Головне, щоб вони встигли дати врожай до осінніх холодів. Точну підказку, коли і що краще робити, дасть Місячний посівний календар.

16-18 липня – посів огірків та помідорів, щавлю, редьки, посадка полуниці. Відмінні дні для посадки будь-яких квітів. Поливи та підживлення дуже помірні. Не рекомендується обробляти хімікатами рослини, особливо листя.

19-20 липня – Можна розпушувати і удобрювати ґрунт, полоти бур’яни. Санітарна обрізка дерев та малини. Збір врожаю плодових дерев. Посадка та пересадка рослин не рекомендуються.

21-22 липня – дуже родючі дні. Посадки будь-яких видів капусти, томатів, огірків, пастернаку, петрушки. Внесення добрив та компосту в землю. Посадку бульбоцибулинних квітів та вічнозелених рослин.

23-24 липня – збір часнику та молодої картоплі. Хороші дні для посадки кучерявих та ампельних квітів. Обприскування від шкідників та гризунів. Не рекомендуються пікірування, поливи та підживлення.

Сприятливі для посівів та посадок дні – 18, 21, 22 липня.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно поливати томати.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні