Середа, 1 Травня, 2024
ГоловнаКомуналкаТарифи на газ для населення: скільки коштуватиме блакитне паливо у липні

Тарифи на газ для населення: скільки коштуватиме блакитне паливо у липні

Этот материал также доступен на русском языке
Незважаючи на вихід із ринку газу для побутових споживачів низки регіональних газзбутів, у країні працюють 12 постачальників. Саме стільки компаній оприлюднили свої річні пропозиції на липень.

Про це пише Газправда.

Ціни на газ порівняно з червнем практично не змінилися. Так, 7,70 грн за куб запропонувала компанія Еру Людям. 7,799 грн за куб – “Енерджі Трейд Груп”. 7,96 грн за куб – Газопостачальна компанія «Нафтогаз України». 7,98 грн за куб – «Волиньелектрозбут» та «Закарпаття Енергозбут». 7,99 грн за куб – “Полтавагаз Збут”.

Ціна газу у решти постачальників у рейтингу коливається від 8 до 9,99 грн за кубометр.

Нагадаємо, що з 1 травня до «Нафтогазу» перейшли 8,8 млн українських домогосподарств. Йдеться про колишніх клієнтів 17 постачальників під брендом «Твій газзбут» у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Чернігівській області також ТОВ «Одесагаз-Постачання».

А згодом до них додалися ще 1,3 млн споживачів, які раніше отримували газ від ДП «КиївГазЕнерджі», ТОВ «Лубнігаз-Трейдинг», ТОВ «Газ Ресурс Компані», ТОВ «Тернопільміськгаз», ТОВ «Уманьгаз Збут» та ТОВ «Черкасигаз» Збут». Усі вони, згідно з рішенням Міненерго та Оператора ГТС України, автоматично підключені до реєстру Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» з ціною 7,96 грн/куб. м.

З повним список постачальників та їх цін у липні 2022 року можна ознайомитись нижче в таблиці.

Таблиця липневих цін на газ:

ТОВ “ЕРУ ЛЮДЯМ” – 7,70

ТОВ “ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД ГРУП” – 7,799

ТОВ “ГК “НАФТОГАЗ УКРАЇНИ” – 7,96

ТОВ “ВОЛИНЬЕЛЕКТРО ЗБУТ” – 7,98

ТОВ “ЗАКАРПАТТЯ ЕНЕРГОЗБУТ” – 7,98

ТОВ “ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ” – 7,99

ТОВ “Свій” – 8,00

ТОВ “ЛЬВІВЕНЕРДЕРЖЗБУТ” – 8,20

ТОВ “КИЇВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ” (YASNO) – 8,46

ТОВ “ДНІПРОВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ” (YASNO) – 8,46

ТОВ “АСКАНІЯ ЕНЕРДЖІ” – 9,95

ТМ “Світгаз” (ТОВ “РІТЕЙЛ СЕРВІС”) – 9,99

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що українців на окупованих територіях попередили, коли плата за комуналку не зараховується.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні