Інгредієнти:
вівсянка (пластівці) – 100 г,
гаряча вода – 180 мл,
шампіньйони – 4 шт.,
картопля – 1 шт.,
цибуля – 1 шт.,
часник — 1 зубчик,
кріп – півпучка,
олія для смаження,
сіль, перець до смаку.
Приготування:
- Вівсянку залити окропом, перемішати. Залишити хвилин на 5-10. Маса буде щільною.
- Гриби порізати кубиками та обсмажити.
- Картопля, цибуля та часник почистити, порізати довільно і подрібнити в блендері до однорідної маси (або натерти на тертці).
- Зливати зайву рідину не потрібно. Поєднуємо з вівсянкою. Дрібно ріжемо зелень і додаємо в тісто. Викладаємо гриби. Солимо, перчимо. Перемішуємо.
- Смажити на відкритій добре розігрітій сковороді на олії з двох сторін приблизно по 10 хвилин, до рум’яної скоринки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати яблучні оладки.