Четвер, 18 Квітня, 2024
ГоловнаКомуналка«Нафтогаз» нагадує, що тепер більшість споживачів є клієнтами газової компанії

«Нафтогаз» нагадує, що тепер більшість споживачів є клієнтами газової компанії

Этот материал также доступен на русском языке
З 1 травня 2022 року «Нафтогаз України» став постачальником «останньої надії» (ПОН) для 8,8 мільйона українців. Таке рішення ухвалили Оператор ГТС України та Міністерство енергетики України.

Таким чином, для забезпечення безперебійного газопостачання в умовах воєнного стану всі споживачі, які раніше отримували природний газ від 17 постачальників під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» (104.ua) та ТОВ «Одесагаз-Постачання», з 1 травня 2022 року забезпечуються газом від «Нафтогазу».

Відповідно за газ, спожитий до 30 квітня 2022 року, оплата перераховується попереднім постачальникам, а за газ, спожитий з 1 травня – «Нафтогазу України».

Споживачи ПОН отримують паливо за однією з найвигідніших цін на ринку — 7,96 грн./куб. м (з ПДВ, без вартості транспортування).

Зміна ціни актуальна для клієнтів, які донедавна отримували газ від місцевих газопостачальних компаній у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій і Чернігівській областях.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні