Інгредієнти:
борошно – 3 склянки,
тепла вода – 1 склянка,
олія – 1 столова ложка,
цукор – 0,5 чайної ложки,
сіль – 1 чайна ложка,
сухі дріжджі – 1 чайна ложка (можна без них).
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати смачну пасту для бутербродів з консервованої риби.
Буряк – це один із найпопулярніших коренеплодів, який вирощують українці на своїх городах. Але не…
Гусеничні трактори є поширеною спецтехнікою, яка характеризується високою потужністю, маневреністю, широким спектром застосування. Вони застосовуються…
Синоптики зробили прогноз погоди в Україні на п'ятницю, 3 травня. В Україні 3-го травня прийде…
Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?
В житті видатних людей було багато повчальних пригод. Сьогодні ми розповімо про цікаві епізоди з…
Сьогодні цифрові сервіси полегшують процеси отримання будь-яких послуг. Медичні сервіси не є винятком. Вони містять…