Новини

Як приготувати смачну пасту для консервованої риби?

Інгредієнти:

консервована риба в олії – 1 банка,

вершкове масло – 2 столові ложки,

яєчний жовток звареного круто яйця ,

лимонний сік, червоний мелений перець, сіль за смаком.

Приготування:

  1. Рибу розтерти в мисці і з’єднати з розм’якшеним вершковим маслом.
  2. Додати розтертий жовток, лимонний сік, червоний мелений перець і сіль і перемішати.
  3. Отриману пасту нанести на хліб, зверху посипати дрібно нарізаною зеленню.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рибу під сметаною.

Новое на сайте

  • Новини

Російські війська особливо активізувалися на одному з напрямків: подробиці від Генштабу на 7 травня

Російські війська продовжують стримувати ворога на найгарячіших ділянках фронту. Українські воїни активними діями завдають окупаційним…

07/05/2024 08:31
  • Новини

Не всі українці зможуть вийти на пенсію після досягнення 60 років

Чому не всі мають право на вихід на пенсію після дослідження пенсійного віку та на…

07/05/2024 07:50
  • Новини

Свята та народні прикмети 7 травня – що не можна робити у Світлий вівторок та чому потрібно відчинити вікна

7 травня в Україні відзначають Всесвітній день боротьби із астмою. Вшановують пам'ять мученика Акакія та…

07/05/2024 06:30
  • Новини

Ніжне та розсипчасте печиво «Трюфель» на яєчних жовтках – незаслужено забутий рецепт

Є страви, які родом з дитинства, їх готували наші мами, бабусі, але зараз ці рецепти…

07/05/2024 05:26
  • Статті

Ефективне видалення відходів: вибір та ціни на насоси для септиків та вигрібних ям

Якщо ви є власником ферми або мешкаєте у приватному будинку, правильне видалення відходів є важливою…

06/05/2024 23:23
  • Новини

Незвичайний та цікавий сусід для томатів: посадіть поряд цю рослину і забудете про шкідників

Помідори часто страждають від різних шкідників та хвороб, які заважають овочеводам зібрати добрий урожай. Але…

06/05/2024 22:54