Інгредієнти:
консервована риба в олії – 1 банка,
вершкове масло – 2 столові ложки,
яєчний жовток звареного круто яйця ,
лимонний сік, червоний мелений перець, сіль за смаком.
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рибу під сметаною.
Російські війська продовжують стримувати ворога на найгарячіших ділянках фронту. Українські воїни активними діями завдають окупаційним…
Чому не всі мають право на вихід на пенсію після дослідження пенсійного віку та на…
7 травня в Україні відзначають Всесвітній день боротьби із астмою. Вшановують пам'ять мученика Акакія та…
Є страви, які родом з дитинства, їх готували наші мами, бабусі, але зараз ці рецепти…
Якщо ви є власником ферми або мешкаєте у приватному будинку, правильне видалення відходів є важливою…
Помідори часто страждають від різних шкідників та хвороб, які заважають овочеводам зібрати добрий урожай. Але…